Skorpionen

Har setat och läst om mitt stjärntecken en stund. Haaha, jag tycker sånt här är skitkul. Hur kan personer vara så pass olika beroende på vilken månad de är födda?. Det är rätt konstigt egentligen. Allt med astrologi tkr jag är väldigt intressant. Man kan hitta så mycket att läsa om. Sök efter erat tecken på google och läs :) Här nedan ska då vara jag. Tycker mycket stämmer in på mig haha. Vad tycker ni andra skorpioner, stämmer de in på er?
 
Målmedveten och beslutsam 
Intelligent och skarpsinnig 
intuitiv och bra karaktärskännare 
Problemlösare och extremt uthållig 
Mycket sexig och passionerad 
Fantasifull
Inåtvänd och hemlighetsfull
Tar ofta livet på allt för blodigt allvar
farlig att kritisera eller driva med
Hämndlysten
 
Skorpionen är, modig, mycket hemlighetsfull och på ytan bedrägligt lugn, men under ytan brinner passionen och skorpionen älskar och hatar med samma intensiva glöd. Skorpionen gör aldrig någonting halvgjort och det är alltid allt eller inget som gäller. Skorpionen är en riktig god människokännare och de har en stark medkänsla för ”verkliga” problem. Omgivningen behöver inte berätta så mycket, Skorpionen vet ändå och kan stundtals ana sig fram genom tillvaron. Däremot så tål de inte människor som beklagar sig om oviktiga eller obetydliga problem. 
 
Skorpionen har en stark lojalitet, och deras passion är ibland överväldigande, Skorpioner är mycket intresserade av sex – inte förvånande, eftersom Skorpionen styr könsorganen – och deras längtan efter sensuella landvinningar blir ofta för mycket för deras partners. är en kraftfull, orädd älskare, som inte drar sig för att omåttligt njuta av sprit, droger och romantik. Detta ganska hemlighetsfulla tecken är fyllt av starka känslor, och precis som djuret som är dess förebild kan Skorpioner sticka till om de blir uppretade.

Skorpionen har som sagt lätt för att läsa andra människor och de analyserar och studerar gärna sin omgivning. Däremot så är de inte så lätta att avläsa för andra och de håller oftast stora delar av sitt liv och sitt inre hemligt vilket gör att de är svåra att komma in på livet. Skorpionen är måhända svartsjuk men en oerhört lojal vän och partner.

Skorpionen älskar och lever med en alldeles egen glöd och de behöver ibland kämpa med de mörka sidor hos sig själva som ibland tenderar att ta överhand. Skorpionen är mycket intresserad av existentiella frågor och de har lätt att komma i kontakt med sitt eget likväl som andras inre. De kan bli något av en sökare efter högre mening. Skorpionen har en stark vilja att omforma både sitt eget och andras medvetande vilket gör att skorpionen ofta går igenom olika faser av förändring i sitt liv men även att de har förmågan att hjälpa och vägleda andra. 

Lämpliga yrkesval: Allt som har i uppgift att hjälpa andra, ex. Psykolog, kirurg, forskare, polis, detektiv, healer, lärare. 
 
 

Kommentarer

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

NAMN:

E-POSTADRESS:

BLOGGADRESS:

KOMMENTAR:

Trackback