stylestalker lookbook

Style Stalker "Desert Fox" CollectionFörkyld

Hej på er. fan vad drygt. Jag är cp förkyld. Har legat till sängs sen i lördags morgon. I måndags fick jag ett astma anfall. Har ju astma annars, och när jag är förskyld så får jag de alltid.. hjärtat slog as hårt och fort, fick inte ner någon syre då, men vi var ner till vårdcentralen och jag fick andas in medicin. vet inte riktigt vad det är, men man kan iaf andas efteråt.

ett problem som är väldigt drygt är att jag missar hur mycket som helst på apu:n nu :/ har redan varit borta fyra dagar för ca 2-3 veckor sen för att jag var sjuk då också. jag är sjuk hela tiden på vinter halvåret känns det som. Jag hoppas verkligen att jag får ett bra omdöme ändå. jag har ju gjort mitt bästa när jag har varit där och jag kan ju inte rå för att jag blivit sjuk.


men det största problemet nu är att jag fyller 18 på söndag.. had eju tänkt dra ut på krogen på lördag efter tolv. för då har jag ju fyllt haha ;) men det är ett problem :( jag har inte lyckats fixat varken legitimation eller pass nu bara för att jag har varit sjuk. och nu kommer jag inte hinna få det. hur fasiken ska man göra då. de suger.