20.45

Nej nu har jag minsann städat klart för idag =D Puh.. Drygt de var, men fan vad duktig jag varit!

Men nu blir det iaf att ta ett lååångt sköööönt bad!! (: raka benen, scrubba och Peela kroppen sen smörja in mig med lite brun utan sol! och sen slänger jag på en ansiktsmask också, hehe! =P  Men jag behöver pyssla om mig lite nu känner jag =) Är helt slut och då finns de ingen mer avslappnande än med ett varmt bad (enligt mig då)


använder sånna här handskar när jag peelar huden (: Man blir mjuk och len som en babystjärt efteråt haha : DSen efter de brukar jag ha på lite baby olja med aloe vera i från natusan =)


Jaja! Ha de bra hejdå :)

tips för finare hår :)

delar med mig av lite hårtips nu då (: har skrivit ihop detta själv så kopiera helst inte rakt av!

• borsta håret innan tvätt, då fördelas hårets naturliga oljor genom hela håret. detta är bra för håret

• när du tvättar håret använd först schampoo, sedan hårinpackning och sist balsam, detta pga av att schampoo öppnar upp fjällsiktet, inpackning vårdar och balsam åtesluter sedan (: därför är det alltid viktigt att använda balsam sist så att man stänger fjällskiktet och riskerar inte slitage i onödan

•  föna/platta inte håret allt för ofta och när du gör det tänk på att använda ett bra värmeskydd för att minimera slitaget

• När håret är blött är det otroligt lätt att hårstråna går av så tänk på att använda en gles kam

• använd en bra inpackning till håret ca 2-3 gånger i veckan

• sov helst i en lös fläta i håret

• kom ihåg att toppa håret ca var 6-8;de vecka :)

• du kan käka hårkontroll som är ett kosttilskott för håret, detta ska stärka håret naglarna och ge bättre hud! Har kollat igenom detta mycket noggrant och det är många som rekomenderar detta! håret ska både växa fortare och bli starkare.. Finns att köpa i kostbutiker

solbrun, funkar det? berätta :)


detta är då tabletter som kallas solbrun som man ska ta dagligen för att få en brun hy.. Jag undrar om det är någon som har testat dessa och som kan berätta om dom fungerar! skulle bli jätte glad :)

såhär står det på hemsidan för er som vill veta:
Solbrun med betakaroten är det perfekta kosttillskottet för dig som vill få en fin gyllene hudnyans, men som inte vill utsätta huden för överdrivet solande. Brun utan sol i tablettform, helt enkelt.

Solbruns aktiva huvudingrediens betakaroten är en viktig antioxidant som ger en snabbare pigmentering av huden då du vistas i solen. Huden blir vackert gyllenbrun och dessutom bibehålls solbrännan lägre. Solbrun ger även ett visst skydd för huden från insidan mot solens UV-strålar (det är dock viktigt att du även använder krämer med hög solskyddsfaktor för för att skydda huden utifrån)

FUNKAR DESSA TABLETTER?