hej osv!

Setat ute och solat i en timme nu, så jäkla skönt! man kan ju tro att det är sommar ?! Iaf när man sitter på min altan å solar, ingen vind whatsoever... fick ont i huvet så var tvungen att gå in till slut. är så jäkla känslig för solen, får ont i huvet jämt, fast jag dricker mkt vatten..
 
ååå sommaren är på g, jag känner mig helt sprallig å busig. så jäkla härligt!! peace and love, uteserveringar, käka mjukglass, ut på bus, sitte i en park å bara chilla. äntligen slut på skitvintern, sa redan när jag var liten att jag skulle flytta utomlands när jag blev stor å slippa vintern. haha, skulle lätt kunna göra det. 
 
Varit på bikbok och handlat idag, dom har ju 50% på ALLT i hela butiken idag!! gäller i hela sverige, så ut å shoppa med er. jag hittade en del, kan visa sen kanske? :) Var sån jääääkla kö på bikbok, höll på å dö. fyfan. var dit när dom öppna för att slippa köerna, men nej. Imorgon är det fredag wwooppwopp.. vet inte om jag ska till johanna i helgen, inflyttningsfest. fan att man inte har körkort alltså. . . 
 
jag i min lilla småfjantiga peacetop, men diggar den.. kosta bara 50 spänn idag, why not liksom

true that

 
Älskar sånna här meningar/citat whatever.. finns så många som är peppande, sanna, får en att tänka. gillar dom bara helt enkelt. Nu blir det sovdags för mig när som helst. varit på ikea idag, gud har inte varit där på flera flera år. så kmr jag därifrån med två ljus å en skärbräda haha. men följde ju med för att hjälpa barre så. dom öppnar ju  här i borlänge om några månader också, woho. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

true