silica + b vitamin

 Börjat med att äta silica och b-vitamin för någon vecka sen, plus att jag masserar hårbottnen för att öka blodcirkulationen :) Hoppas på att få bättre hår, hud och naglar.
 
B-vitaminer
 
Det finns många olika typer av B-vitaminer som var och en har sin speciella funktion. B-vitaminer hjälper bl. a kroppen att ta upp energi ur maten och bryter ned fett, kolhydrater och protein. B-vitaminerna ser dessutom till att hår, hud och naglar håller sig starka och friska. B-vitaminer är  bra för ämnesomsättningen, vitala för immunförsvaret och nervsystemet samt viktiga för hud och muskler. B-vitaminerna kan även skydda mot stress, nedsänkthet, hjärt- och kärlsjukdomar och flera andra allvarliga sjukdomar. Brist på vitamin B påverkar alltså ämnesomsättningen. Det kan även leda till att man känner sig trött och hängig. Man kan även få ökat känslighet för stress. Man kan få svårt att somna på kvällarna och för att vakna tidigt på mornarna. Brist kan dessutom störa kroppens kolesterolvärden och leda till nedstämdhet och i värsta fall depression.
 
Silica
 
är menad att ”bibehålla normal hud, naglar och hår”.
 
Silicaprodukter innehåller en mängd olika nyttiga ämnen som hjälper till att förbättra ditt yttre. Det är framför allt åkerfräken, som innehåller massor av kiseldioxid. Det har använts mycket länge för sina olika hälsoegenskaper, bland annat mot håravfall.
 


Kommentarer

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

NAMN:

E-POSTADRESS:

BLOGGADRESS:

KOMMENTAR:

Trackback