Wanties

 

 

Macadamia Deep Repair Masque - en återuppbyggande hårmask som ger torrt, skadat hår nytt liv. En kraftfull kombination av macadamiaolja och arganolja ihop med tea treeolja, kamomillolja, aloe vera och algextrakt återuppbygger och tillför håret en nyvunnen glans. Håret får nytt liv med förbättrad elasticitet och glans och en intensiv "närings-boost".

 

Clarins pure melt cleansing gel - En smältande rengöringsgel som snabbt omvandlas till en ultra-fin olja, för att därefter bli en mjölkig emulsion som löser upp make-up och orenheter. Denna innovativa skiftande formula passar även den känsliga hudtypen och gör huden fräsch och ren. Innehåller bl a marulaolja.

 

Emma.S Ageless oxygen mask - En återfuktande och energigivande mask som stimulerar hudens cellförnyelse genom att transportera syre till hudcellerna. Masken tillför fukt och gör att huden får ett slätare och jämnare uttryck, samtidigt som den ger en känsla av ökad elasticitet. En riktig energibooster för din hy!
Fiflow, Tillför syre till huden. Syre är viktigt för hudens cellförnyelse och i och med att den påskyndas får huden ökad lyster och jämnhet, samt bidrar till känslan av slätare hud.
Detoxophane, Ämne som utvinns ur vattenkrasse, innehåller viktiga detoxenzymer och fungerar därför som en effektiv antioxidant. Mjukgör huden samt stramar upp.
Sodium Hyaluronate, Ger fukt och minimerar därmed fina linjer, samt reducerar torrhetsrynkor. Ökar hudens halt av retionsyra, vilken är viktig för hudens fuktbalans.

 


Kommentarer

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

NAMN:

E-POSTADRESS:

BLOGGADRESS:

KOMMENTAR:

Trackback