lite tips

tänkte ge lite tips på en hemmagjord ansiktsscrubb och en hemmagjord kroppsscrubb, det fungerar jätte bra och hjälper huden av avslägsna sina döda hudceller. man peelar huden.
den första är för ansiktet. Ha i önskad mängd socker i en skål (så mycket du tror behövs till ditt ansikte), ha sedan i lite olivolja, 1-2 teskedar honung och några droppar citron (antingen färskpressad eller färdig på flaska). Detta fungerar jätte bra för ansiktet och man blir babymjuk efteråt.
det andra är för kroppen, måste användas i duschen. du tar kaffesump som blev över från senaste bryggningen. lägg ner det i en skål. Ha i lite olivolja och socker. blanda ihop och använt sedan i duschen för att skrubba huden. Det kan skvätta och sulla lite, men det är bara att skölja bort med vatten :)
hur du använder dom är att du applicerar skrubben där du vill bli mjukare. Sedan skrubbar du i cirkulerande rörelser i ca 30 sekunde runt samma ställe, sedan flyttar du dig vidare. Om du har extra känslig hud så kan du skippa citronen till ansiktet :) detta använder jag mig själv utav ca 1 gång i veckan. lycka till!
Trackback