solbrun, funkar det? berätta :)


detta är då tabletter som kallas solbrun som man ska ta dagligen för att få en brun hy.. Jag undrar om det är någon som har testat dessa och som kan berätta om dom fungerar! skulle bli jätte glad :)

såhär står det på hemsidan för er som vill veta:
Solbrun med betakaroten är det perfekta kosttillskottet för dig som vill få en fin gyllene hudnyans, men som inte vill utsätta huden för överdrivet solande. Brun utan sol i tablettform, helt enkelt.

Solbruns aktiva huvudingrediens betakaroten är en viktig antioxidant som ger en snabbare pigmentering av huden då du vistas i solen. Huden blir vackert gyllenbrun och dessutom bibehålls solbrännan lägre. Solbrun ger även ett visst skydd för huden från insidan mot solens UV-strålar (det är dock viktigt att du även använder krämer med hög solskyddsfaktor för för att skydda huden utifrån)

FUNKAR DESSA TABLETTER?

Kommentarer
Skrivet av: Yasmine

Hittade hit via google, därav kommentar på gammal inlägg ;) Min mamma äter dessa varje sommar, mest för att hon slipper sitt soleksem då! Men blir dessutom lite brunare av det också, men somsagt, främst för att hon slipper soleksem av dem!

2011-01-13 | 15:17:42
URL: http://Yassmoo.blogspot.com

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

NAMN:

E-POSTADRESS:

BLOGGADRESS:

KOMMENTAR:

Trackback